Annullér en kontrakt

Stop et aktivt underskriftsforløb, og luk de udestående underskriftslinks.

Senest opdateret 25. august 2026

Annullér en kontrakt, når det aktive underskriftsforløb skal stoppe, og modtagerne ikke længere skal kunne bruge deres udestående underskriftslinks.

Du kan annullere en kontrakt, mens den har statussen Afventer eller Ændringer ønskes.

Annullér underskriftsforløbet

Void

  1. Åbn Kontrakter, og find kontrakten.
  2. Åbn dens handlingsmenu, og vælg Annullér kontrakt. Du kan også bruge den tilgængelige handling fra kontraktoversigten.
  3. Gennemgå bekræftelsen, og vælg Annullér kontrakt.

Annulleringen gælder for det aktuelle underskriftsforløb:

  • Aktive underskriftslinks lukkes
  • Modtagerne kan ikke fortsætte underskriften gennem disse links
  • Kontraktposten og aktivitetshistorikken forbliver tilgængelige
  • Tidslinjen registrerer, at kontrakten blev annulleret

Annullering er ikke det samme som at slette en kladde. Den bevarer det, der blev sendt, og det der efterfølgende skete.

Du kan ikke genoptage det samme underskriftsforløb, når det er annulleret. Duplikér den lukkede kontrakt for at oprette en separat kladde, hvis du skal revidere og sende aftalen igen. Du kan arkivere den lukkede kontrakt, når du ikke længere har brug for den på den aktive liste.

Hjælp

Har du stadig brug for hjælp?

Send os dit spørgsmål, så hjælper Scriboflow-teamet dig videre.

Kontakt Scriboflow