Opsig eller genaktivér dit abonnement

Opsig ved fornyelse, fortryd en opsigelse, eller genoptag et Scriboflow-abonnement.

Senest opdateret 25. august 2026

Kun organisationens ejer kan opsige eller genaktivere dens abonnement.

Opsig abonnementet

  1. Åbn Indstillinger, og vælg Fakturering.
  2. Vælg Administrer abonnement.
  3. Vælg Opsig abonnement.
  4. Gennemgå slutdatoen, og bekræft opsigelsen.

Abonnementet er aktivt indtil slutningen af den aktuelle betalte periode. Derefter bliver organisationen skrivebeskyttet. Eksisterende kontrakter, skabeloner og filer er fortsat tilgængelige, men nye oprettelser er blokeret.

Fortryd en planlagt opsigelse

Før abonnementet slutter, kan du åbne siden Fakturering og vælge Fortryd opsigelse. Det nuværende abonnement fortsætter derefter ud over den viste fornyelsesdato.

Genaktivér efter abonnementets udløb

For at få fuld adgang igen, efter organisationen er blevet skrivebeskyttet, skal du åbne Administrer abonnement, vælge en plan og gennemføre betalingen. Organisationens eksisterende data bevares.

Hjælp

Har du stadig brug for hjælp?

Send os dit spørgsmål, så hjælper Scriboflow-teamet dig videre.

Kontakt Scriboflow