Teammedlemmer og rettigheder
Skift et teammedlems rolle
Lad en organisationsejer opdatere en kollegas rolle i arbejdsområdet.
Senest opdateret 26. august 2026
Kun en organisationsejer kan ændre et andet teammedlems organisationsrolle. Administratorer kan håndtere invitationer og fjerne medlemmer, men de kan ikke gøre medlemmer til administratorer eller ændre dem tilbage.
Gennemgå rollen først
Brug rollen Medlem til kolleger, der skal arbejde i organisationen uden at administrere adgang. Brug Administrator til kolleger med ansvar for invitationer og fjernelse af medlemmer. Ejere har fortsat ansvaret for rolleændringer.
En rolleændring påvirker adgangen til organisationen, ikke personens tilknytning til enkelte kontrakter. Eksisterende roller som part og underskriver holdes adskilt.
Skift rollen
Som organisationsejer skal du:
- Åbne Indstillinger fra kontomenuen.
- Vælge Organisation.
- Gå til Medlemmer.
- Finde det teammedlem, hvis adgang skal ændres.
- Vælge den tilgængelige rollehandling og den nye rolle.
- Bekræfte ændringen og kontrollere, at den nye rolle vises på medlemslisten.
Fortæl kollegaen, hvorfor adgangen er ændret, især når administrativt ansvar tilføjes eller fjernes.
Hvis du ikke kan ændre rollen
Kontrollér, at du arbejder i den rigtige organisation, og at din egen konto er ejer. Hvis du er administrator eller medlem, skal du bede en ejer om at foretage ændringen.
Fjern og geninviter ikke en kollega alene for at ændre rollen. Det afbryder adgangen uden at give dig ret til at tildele en anden rolle. Hvis ejerkontoen ikke er tilgængelig, kan du kontakte support med organisationens navn, din kontomail og medlemmets e-mailadresse. Medtag ikke adgangskoder eller aktive invitationslinks.
Relaterede artikler
Teammedlemmer og rettigheder
Forstå rollerne som ejer, administrator og medlem
Se, hvem der kan administrere roller, invitationer og medlemskab af organisationen.
Teammedlemmer og rettigheder
Send en ventende invitation igen, eller tilbagekald den
Erstat et invitationslink, eller sørg for, at en ventende invitation ikke længere kan bruges.